Skip to main content

We are part of the Momentum Group


[Translate to Engelsk:] HNC Group A/S har været en del af den børsnoterede Momentum Group siden 2022

[Translate to Engelsk:]

Momentum Group har rødder i en mere end 100 år gammel succesrig virksomhedskultur med oprindelse i Bergman & Beving. Momentum Group driver, udvikler og opkøber succesrige bæredygtige virksomheder i Norden gennem aktivt ejerskab med decentralt overskud og forretningsansvar. Koncernen består af en række virksomheder, der tilsammen udgør en af Nordens førende leverandører af industrikomponenter, industriservices og andre relaterede serviceydelser i industrisektoren.

Videre til Momentum Group

[Translate to Engelsk:] Vi søger virksomheder, der ønsker at udvikle sig sammen med os

[Translate to Engelsk:]

Opkøb er en vigtig del af Momentum Groups forretningskoncept. Vi er altid på udkig efter iværksættere, virksomhedsledere og ejere af virksomheder med fx stærke premium brands og/eller markedskanaler, der kan styrke vores nuværende drift eller bidrage med nye produkt- eller markedssegmenter, hvor der er forudsætninger for at indtage ledende positioner. Momentum Group er en langsigtet ejer, der har magten og erfaringen til at videreudvikle opkøbte virksomheder til bæredygtig lønsomhed og vækst.

Nye virksomheder bidrager med tilstedeværelse i nye delmarkeder, supplerer leverandører og måske vigtigst af alt, tilføjer kompetente medarbejdere med en stærk sans for iværksætteri. Momentum Group er en økonomisk stærk, veletableret og engageret ejer med klare mål og værktøjer til bæredygtig udvikling og lønsomhed i virksomheder, som vi tror på. Det er et bevis på, at folk i de opkøbte virksomheder fortsat skal udvikle sig sammen med os.

Læs mere hos Momentum Group