Gå til hoved-indhold

Et tilpasset arbejdsbord øger arbejdsmiljøet

Ofte er arbejdshøjden ved et arbejdsbord synderen til smerter i nakken, skuldrene og ryggen, og dermed flere sygedage på værkstedet. Vores krop er simpelthen ikke bygget til at stå eller side i forkert arbejdsstilling.

Der er mange muligheder for at indrette en velfungerende arbejdsplads med et arbejdsbord fra HNC Group.

 

  • Dansk design og produktion
  • Modulopbygget
  • Justerbar højde
  • Individuelle løsninger
  • Ergonomisk design
  • Attraktiv pris
  • Hurtig levering

En forkert arbejdsstilling nedsætter medarbejderens arbejdsindsats

Ved at gennemgå arbejdsgangene til et produkt kan der designes en arbejdsstation, som understøtter de forskellige procedurer, som medarbejderen gennemgår. Med fokus på både medarbejder og produkt kan der udvikles en arbejdsstation, hvor produktiviteten og dermed fortjenesten øges.

Alle arbejdsstationer fra HNC Group er tilgængelige i en version, som beskytter brugeren mod elektrostatiske udladninger.

Arbejdsstationerne kan tilpasses med opbevaringsskuffer, placering af redskaber, mængden af lys, fodstøtter m.m. Det store udbud af tilpasninger gør arbejdsstationerne alsidige.

En arbejdsstation bør opbygges med jævn prioritering af at mindske spild i arbejdsprocessen samt sørge for et godt og ergonomisk arbejdsområde for medarbejderen.


Mange muligheder

Arbejdsbordet kan tilpasses ud fra den enkelte medarbejders behov og arbejdsopgaver. Det store udvalg af tilbehør gør borderne er alsidige og fleksible. 

Antallet samt placeringen af hylder, skuffer, lamper, plukkasser, fodstøtter m.m. kan tilpasses efter behov. Desuden er alle arbejdsborde tilgængelige i en version, som beskytter brugeren mod elektrostatiske udladninger.

 

Hent Brochure

Et lille udpluk af tilbehør: