Gå til hoved-indhold

Om HNC Group


HNC Group A/S er en automationsleverandør etableret i 1979 med salg og produktion af komponenter og færdige løsninger til automatisering og procesoptimering i industrien. Vi betjener primært kunder inden for fødevarer, farma og specialmaskiner.

Med HNC Groups brede produktprogram, knowhow og høje serviceniveau løser vi i dag opgaver for vores kunder inden for områderne:

 • Pneumatik
 • Rustfri cylindre
 • Aluminiumsprofiler
 • Lineær teknik
 • Roterende unioner
 • Eltavler

Alle komponenter kommer fra førende internationale producenter og lagerføres i stor udstrækning for at sikre vores kunder størst mulig leveringssikkerhed.

Samtidig har vi egne produktions- og servicefaciliteter, som sikrer hurtig levering af specialfremstillede løsninger som f.eks.:

 • Pneumatikcylindre på specialmål
 • Rustfri pneumatikcylindre i standard- og specialudførelser
 • Aluminiumsprofiler - skåret, bearbejdet og som komplette opbygninger
 • Komplette styretavler i henhold til kundeønsker
 • Afskåret skinnerne på ønsket mål - fra dag til dag

 

Fleksible forbindelser, sanitet, VVS og instrumentering varetages fra 01.01.2021 af vores søsterfirma Saniflow. Kontakt Saniflow på tlf. 5830 8070, mail sales@saniflow.dk eller besøg www.saniflow.dk


HNC Group A/S bliver en del af Momentum Group AB

HNC Group A/S - som er en førende virksomhed med produktion af komponenter og skræddersyet løsninger inden for automatisering og procesoptimering, er med virkning fra 1. juni 2022 solgt til Momentum Group AB. Med den nye ejer – som har købt 70% af aktierne – ønsker HNC Group A/S at øge den i forvejen positive fremgang med salget til primært fødevare- og medicinalindustrien. HNC Group tilhørende virksomheder – Saniflow ApS og HNC Technik GmbH - indgår som en del af handelen.

I HNC Group A/S ser vi frem til at fortsætte vækstrejsen og nu med en stærk finansiel partner om bord som deler virksomhedens værdier og normer, kan der nu sættes yderligere fart på den internationale ekspansion, udtaler Kim Nielsen, ejer af HNC Group A/S.

HNC Group A/S fortsætter som et selvstændigt selskab i Momentum Group AB, og under den eksisterende ledelse med Christian Qvist-Pedersen i spidsen. HNC Group A/S forbliver som udgangspunkt i de nuværende lokaliteter på adressen i Vemmelev. Salget til Momentum Group er samtidig begyndelsen på et generationsskifte i HNC Group A/S, hvor Kim Nielsen benytter lejligheden til at træde yderligere et skridt tilbage, for fremover at bruge sine kræfter på udvikling samt eksport relateret opgaver.  

Opkøb er en vigtig del af Momentum Groups vækststrategi. Vi tager nu endnu et spændende skridt inden for vores forretningsområde; Components og Automation sammen med HNC Group A/S - en veletableret virksomhed med stærke kunderelationer til industrien og engagerede medarbejdere med høj kompetence. Købet udvider koncernen geografisk og giver os adgang til et stærkt tilbud inden for produktvertikaler, som vi kender. Vi ser derfor gode muligheder for yderligere udvikling, vækst og opkøb inden for industrielle komponenter og serviceydelser på det danske marked, siger Ulf Lilius, CEO & President i Momentum Group AB.

 

Momentum Group driver, udvikler og opkøber succesfulde bæredygtige virksomheder i Norden gennem aktivt ejerskab med decentraliseret forretningsansvar Gruppen består af en række virksomheder, der tilsammen udgør en af Nordens førende leverandører af industrikomponenter, industri service og andre relaterede ydelser inden for den industrielle sektor. Koncernen har en årlig omsætning på ca. 1,5 mia. SEK og beskæftiger ca. 500 medarbejdere.