Gå til hoved-indhold

Har du en el-teknisk baggrund?

Og vil du:

  • Bygge både enkle og udfordrende eltavler sammen med dygtige kollegaer, der står klar til at hjælpe dig godt i gang?
  • Være med til at levere markedets største produktsortiment til opbygning af automationsløsninger til industrien?
  • Arbejde på et socialt værksted samt have alle fordelene ved at være en del af en mindre virksomhed med et succesfuldt børsnoteret svensk selskab i ryggen?

”Det er et rigtig fedt job, som jeg kun kan anbefale. Du opnår solid viden om eltavler, og du får en rigtig hyggelig dag sammen med tekniske kolleger,” fortæller din nye kollega Kim Rutkjær, som selv har en el-teknisk baggrund.

En alsidig hverdag med fart på – på den gode måde Kernen i dit job er at bygge styretavler helt fra bunden. Men du vil også komme til at:

  • Montere anlæg – både på værkstedet, men også ude hos vores kunder en gang i mellem
  • Fejlfinde eller skifte tavler.

Vi bruger PC Schematic i vores arbejde, og hvis du har kendskab til systemet, vil det være en fordel men ikke en nødvendighed, da du vil blive oplært i det.

I denne stilling får du også mulighed for at tage ansvar for kontorarbejde i form af dokumentation, indkøb og lignende en dags tid om ugen, ligesom du kan hjælpe os med at få processer og arbejdsgange til at fungere endnu nemmere.

Lækkert værksted med plads til dig og dine ønsker

Du kan se frem til at blive en del af et stærkt team med høj anciennitet, som elsker at dele viden og nørde med teknik. Og så er vi rigtig glade for vores 250 kvm store og veludstyrede værksted med maskiner af høj kvalitet – og sodavand og kaffe i lange baner.

Vi lærer dig selvfølgelig grundigt op. Du kan naturligvis også trække på dine kolleger, når du har spørgsmål. Derudover tilbyder vi fleksible arbejdstider, frokostordning og god overarbejdsbetaling, hvis det skulle blive nødvendigt.

God værkstedsjargon og fuldt drøn på radioen

”Du får ca. 30 kolleger, og du bliver en del af et mindre team, som har det rigtig godt sammen. Vi arbejder bedst med musik i radioen og masser af god – og dårlig – værkstedshumor.” – Kim.

Har du en el-teknisk baggrund?

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som fx elektriker, automatiktekniker, radiomekaniker, finmekaniker, elektrotekniker – det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med el-tekniske opgaver.

Og så forestiller vi os, at du har:

  • Kendskab til opbygning af styretavler
  • Kendskab til eller interesse for PC Schematic er en fordel men ikke en betingelse
  • Kendskab til Navision (Ikke en betingelse)
  • Har kørekort B
  • Behersker it på brugerniveau

Interesseret?

Send gerne dit CV og en kort ansøgning afsted snarest til vores administrerende direktør Christian Qvist-Pedersen via cqp@hncgroup.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.