Gå til hoved-indhold

Det der gør OPTIGRIP® unik, er at man kan udskifte alle sliddele.

Med mange andre kendte systemer er det "byt til nyt", når koblingen er slidt og medføre en meget stor løbende udgift. Det slipper du for med OPTIGRIP®. Alle sliddele kan nemt udskiftes og dermed spare man rigtig mange penge år efter år.

Med OPTIGRIP® quick-change system får du den mest sikre, økonomiske og tidseffektive løsning, der er tilgængelig for griberskift på roboter i industrien. Alle modeller har den mest nøjagtige positionering, hurtigste og nemmeste låsning uden specialværktøj, standard integreret lufttilslutning og valgfri elektriske stik og opfylder alle industristandarder.

OPTIGRIP®, vil være perfekt placeret, hver gang den monteres på robotten. Ud over at hjælpe med at forhindre skader, kan dette også i høj grad reducere mængden af finjustering, der er nødvendig ved opsætning.

OPTIGRIP® quick-change system med en ydre diameter på 90 mm. kan bruges til alle typer robotter. Den bruges til et hurtigt griberskifte på robotter og kombinerer tre funktioner i én kobling. Takket være den unikke og nye tætningsgeometri kobles trykluft eller vakuum automatisk til eller fra under griberskiftet.

Den elektriske kobling (sub-D stik) kan bruges til at forbinde gribersignalerne. Endelig garanterer låseskiven og den nye låsebolt til sikker forbindelse. Den korrekte kobling med gribedelen kan verificeres af en sensor.

De pneumatiske forbindelser er udskiftelige. De kan nu nemt udskiftes, når de er slidte. På denne måde tager vi konsekvent hensyn til bæredygtighedskonceptet.

OPTIGRIP® SWS-GS, Medium 90, gripersiden

OPTIGRIP®-SWS-GS-M 90
Varenummer: 04003

Katalog >>


OPTIGRIP® SWS-RSLS, Medium 90, robotsiden

OPTIGRIP®-SWS-RSL-M 90
Varenummer: 04004

Katalog >>


Reservedele

OPTIGRIP® DV-SWS-RS-M 90

Trykluftstilslutning x 8
Varenummer: 04006


OPTIGRIP® SA6-SWS-RS-M 90

10 x slangetilslutning Ø6 mm, G1/8"
Varenummer: 04008