Gå til hoved-indhold

Hvad kigger du efter?

Pneumatik efter jeres behov

Pneumatikafdelingen er det fundament, virksomheden startede på for mere end 40 år siden. Produktprogrammet er løbende blevet udvidet med flere fabrikater, som udmærker sig ved høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

HNC Group forhandler produkter fra bl.a. Festo og Emerson (AventicsTM), som er nogle af verdens største og mest innovative virksomheder inden for pneumatik og elektriske automationsløsninger.

For at sikre et højt serviceniveau har vi egenproduktion og værkstedsfaciliteter, som giver os mulighed for hurtig leverance af kundetilpassede pneumatikløsninger.
 
Det er her, HNC Group har sin styrke. Vores pneumatikproduktsortiment rækker både til standardløsninger og til individuelle løsninger tilpasset dit behov. I vores rådgivning og vejledning har vi sans for detaljen og forståelse for helheden.Mere end 40 år med pneumatik

Pneumatikafdelingen er det fundament, som virksomheden startede på for mere end 40 år siden. Produktprogrammet er løbende blevet udvidet med flere fabrikater, som udmærker sig ved høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. 

Vores produktprogram er opbygget over standardprodukterne fra Aventics og Festo, som vi er forhandler af, og derudover har vi en række specialprodukter fra andre førende fabrikater inden for pneumatik. 

100% tilpasset dit behov

For at sikre et højt serviceniveau har vi egenproduktion og værkstedsfaciliteter, som giver os mulighed for hurtig fremstilling af standard- og specialcylindre efter kundens mål og specifikationer samt andre pneumatiske specialløsninger.
 
Det er her, HNC Group har sin styrke. Vores pneumatikproduktsortiment rækker både til standardløsninger og til individuelle løsninger tilpasset dit behov. I vores rådgivning og vejledning har vi sans for detaljen og forståelse for helheden.