Gå til hoved-indhold

Klaplejer


Boschert er en af verdens førende, når det gælder klaplejer. Gennem konstant videreudvikling samt indførelse af nye ideer og erfaringer har selskabet Boschert fastsat standarder inden for klaplejer.


Type VT

Sikkerhedsklapleje

Med dette klapleje kan indsatserne hurtigt og nemt udskiftes direkte i maskinen. Nedetid er begrænset til et minimum. Enhver form og størrelse af indsatser kan vælges, vi kan levere indsatserne i forskellige hårdhed for at give en perfekt pasform af aksler og skær.

Katalog >>


Type C

Sikkerhedsklapleje

Siden indførelsen i 1948 af C-klapleje'et - er C-klaplejet blevet standard for branchen. Dette er et produkt af høj kvalitet med en økonomisk pris.

Katalog >>


Type Glidende klapleje

Sikkerhedsklapleje

Dette klapleje kan justeres aksialt. Rullen kan også tilpasses sideværts under drift. Så det er muligt at flytte rullen til venstre eller højre. Det er også muligt at afbalancere længdetolerancer for viklingsakslen med en glidepatron.

Katalog >>


Type P

Pneumatisk klapleje

Dette klapleje er designet til alle fremstillingsprocesser, der kræver lidt eller ingen operatør tilstedeværelse og maksimal sikkerhed. Kan lukkes eller åbnes med trykluft

Katalog >>