Gå til hoved-indhold

Hvad kigger du efter?


UNIC Stainless Cylinder®

UNIC Stainless Cylinder® er pneumatiske cylindre i rustfrit stål - designet og fremstillet i Danmark. Et kvalitetsprodukt i rustfrit stål, især med hensyn til fødevare- og medicinalindustriens høje krav. UNIC Stainless Cylinder® har et design, som sætter funktionalitet og rengøringsvenlighed højt. Alle dele såsom bolthoveder, skilleflader og skruehuller, hvor der normalt kan samle sig smuds, er konstrueret på en speciel måde, hvorved dette undgås.

HNC Group har de korteste leveringstider på markedet.

 


Se vores UNIC katalog >>

Mange maskiner inden for fødevare- og medicinalindustrien har behov for pneumatiske cylindre, der fungerer godt og længe i et barskt miljø med mange rengøringer og stærke rengøringsmidler. Vores rustfrie cylindre er af højeste kvalitet og kan klare alle disse skadelige påvirkninger.

UNIC er HNC Groups egen cylinderserie, som er udviklet og fremstilles i henhold til internationale normer. Vi kan naturligvis også levere rustfrie stålcylindre, som er udarbejdet specielt ud fra specifikke krav og ønsker. Vi har desuden udviklet beslag, som gør det hurtigt og nemt at udskifte en aluminiumscylinder med en UNIC rustfri stålcylinder.

Ved hjælp af vores eget modulsystem inden for rustfrie stålcylindre og vores effektive montageafdeling kan vi garantere markedets korteste leveringstid. Vores service ligger langt over gennemsnittet – det står vi inde for.

Design & udvikling

I vores udviklingsafdeling lægger vi stor vægt på funktionalitet, design og rengøringsvenlighed . I HNC Group konstruerer vi vores cylindre ud fra SolidWorks, som er et effektivt visualiseringsværktøj. Dermed har kunderne mulighed for at få tilsendt en 3D-fil af en cylinder, som så kan bruges direkte i en eksisterende 3D-konstruktion. Vi kan naturligvis lave tegninger i henhold til vores kunders ønsker.

Design efter kundeønsker

Ønsket diameter, ønsket slaglængde, med magnet for aftastning og justerbar bremse, kemikalieresistent, varmefast (150°C), med adapter.

Hos HNC Group kan vi fremstille cylindre, som matcher den enkelte kundes behov og på den måde sikre, at maskinanlæg hurtigt kan omstilles til nye produktioner og dermed altid være på forkant med, hvad markedet efterspørger. Vi fremstiller stort set alle specialløsninger.

Vores produktsortiment giver mulighed for både standardløsninger og individuelle tilpasninger, der er afstemt efter den enkelte kundes præcise behov, således at unødvendige udgifter til overdimensioneret udstyr undgås.


Korteste leveringstid på markedet..!

UNIC Stainless Cylinder® har allerede i en lang årrække været kendt for den fremragende kvalitet.

Ved hjælp af vores eget modulsystem indenfor rustfri stålcylindre og de engagerede medarbejdere i vores montageafdeling garanterer vi markedets
korteste leveringstid. Vores service ligger langt over gennemsnittet – det står vi inde for.

Både standard- og specialfremstillede cylindre kan produceres inden for meget kort varsel. Vores leveringstider er den korteste i hele markedet!


Gratis hjælp til at minimere tiden for produktionsstop og nedbrud

- Alle typer af trykluft- og mekaniske maskiner

Når du oplever et produktionsstop udløst af en defekt i en pneumatikcylinder eller ventil, koster det rigtigt mange penge da både mandskab og maskine står stille samtidig med at dit produkt ikke kan leveres til den aftalte tid.

Hvis den defekte pneumatikcylinder eller ventil ikke kan fås fra din normale leverandør, kan det ofte tage uger at få den leveret fra fabrikanten i udlandet. I nogle tilfælde produceres den ikke længere, da maskinen er udgået eller producenten ikke længere findes.

Du kan nedbringe tiden for produktionsstoppet fra en defekt del til få dage. Det gøres ved at få specialfremstillet eller fremskaffet en erstatning for den defekte pneumatikcylinder eller ventil på meget kort tid, hvilket du kan få hjælp til.

Når du bestiller hjælp hos os, får du følgende gratis fra en ingeniør med speciale i pneumatik og reservedele:

  • Indledende dialog om problemet

  • Evt. gennemgang af maskinen ved fysisk fremmøde for at identificere, hvilke dele der er defekte

  • Vi undersøger om vi har en direkte erstatning på lager

  • Vi undersøger om der kan anvendes en anden pneumatikcylinder eller ventil fra vores lager

  • Vi undersøger om der er plads til den nye version i din maskine

  • Vi undersøger om vi ud fra dele fra lager kan bygge tilsvarende pneumatikcylinder, som passer ind i maskinen

  • Vi leverer et prisestimat, en leveringstid samt i nogle tilfælde tegninger (Evt. tegninger aftales særskilt og kan indgå i en prisaftale)

  • Du kan få bygget din pneumatikcylinder med det samme og få den leveret på ganske få dage (I nogle tilfælde samme dag)