Gå til hoved-indhold

Specialfremstillede rustfrie cylindre, som netop matcher dine behov

I dag stilles der større og større krav til omstilling og fleksibilitet af mennesker og maskiner inden for automation og procesteknik.

Teknologien har skabt mulighed for at tilbyde individuelle tilpasninger af produktionsudstyr til de enkelte virksomheders ønsker og behov.

Hos HNC Group kan du få fremstillet cylindre, som netop matcher dine behov og dine maskiner, hvilket sikrer, at dine maskinanlæg hurtigt kan omstilles til nye produktioner og dermed altid være på forkant med, hvad markedet efterspørger. Er det en cylinder som ikke er fremstillet efter internationale standarder, kan vi også 9 ud af 10 gange hjælpe, da vi pga. vores 40 års erfaring med fremstilling af pneumatik cylinder, og fleksible produktion hurtigt kan fremstiller en specialcylinder, på basis af vores store lager af standard og special dele.

Vores produktsortiment giver mulighed for både individuelle tilpasninger såvel som standardløsninger, der er afstemt efter kundens præcise behov, således at unødvendige udgifter til overdimensioneret udstyr undgås.

Vi tilbyder løsninger, som bl.a. kan tilpasses specielt på følgende områder:

  • Slaglængde
  • Diameter
  • Specielle for- og baggavle
  • Stålkvalitet
  • Forlænget stempelstang
  • Med / uden fjeder og bremse
  • Kemi- og varmeresistent


Leveringstiden er kort både inden for standardløsninger som kundetilpassede løsninger. Maskinenedbrud er kostbare, og derfor er HNC Groups leveringssikkerhed din driftsikkerhed.

Vi råder over vores ejen mindre maskinpark med forskellige typer af CNC-maskiner. Med vores nuværende maskinpark, kan vi hurtigt selv producere mange forskellige emner både enkelt styk og serier.

Uanset om du står og mangler en standard, som vi ikke har på lager, eller om du skal have udviklet en specialløsning, så kan vi levere hurtigt.


Design & udvikling

I vores design- og udviklingsafdeling tegnes cylindrene både i 2D og 3D, og vi kan naturligvis fremstille tegninger efter vores kunders ønsker.

Vores kunder har mulighed for at få tilsendt 3D filer, så det vil være muligt at indsætte disse direkte i kundernes egne 3D konstruktioner.