Gå til hoved-indhold

HNC Group er partner med Bosch Rexroth, og vi kan derfor tilbyde det komplette sortiment af lineære komponenter.

HNC Group er lagerførende af et udvalg af skinner og vogne, og vi kan levere afskåret skinnerne på ønsket mål fra dag til dag.

Guidet del og drivende del

Generelt kan lineær teknik deles op i en guidet del og en drivende del, og begge kan kombineres i et.

Den guidede del kan være skinner med føringsvogne eller aksler med kuglebøsning. Der fås flere forskellige udførelser af huse med bøsninger, både som enkelte og tandem. Der findes også miniature skinner og vogne, som bruges til lette belastninger og kompakte indbygningsmål, og hvor der stadig er krævet præcision på den førte del.

Den drevne del kan være en kuglegevindspindel eller en planetrullespindel. Den drevne del med kugler fås ligeledes også i miniature og ved middelkræfter, og hvis vi går op i helt store kræfter, kan en spindel med planeter nå kræfter som ved hydraulik.

Til brug i fødevareindustrien findes skinner og vogne designet hertil, men der findes også en version af en mekanisk cylinder, der kan erstatte pneumatiske cylindre, og som yderligere kan positioneres med stor præcision.

Den kombinerede del af guide og drivende del kaldes moduler. De kommer i flere udførelser alt efter behov af kræfter og kan være udformet som standard version eller som kompakt version. Disse kan kombineres til portaler med X-Y-Z-akser.

Der findes et hav af andre komponenter, men kontakt os gerne for sparring af design og support til dimensioner af din applikation.

Afskåret skinnerne på ønsket mål

Fra dag til dag

Kontakt os >>


Skinneføringer med kugler

Katalog >>


Lineære bøsninger

Katalog >>


Miniature skinneføringer med kugler

Katalog >>


Kuglegevindspindel eller planetrullespindel

Katalog >>